Hyppää sisältöön

TIETOA

Sosped Keskus – Asiantuntijuutta sosiaalipedagogisella viitekehyksellä

Sosped Keskus Oy tarjoaa toiminnan vaikutusten arviointia, erilaisia kehitysprojekteja, sekä laadukasta koulutusta yli kymmenen vuoden kokemuksella. Vahvuutenamme on sosiaalipedagoginen työote, laaja substanssiosaaminen sekä innovatiivisten menetelmien hyödyntäminen toiminnan arvioinnissa ja kehittämisessä.

Sosped Keskus Oy on Sosped-säätiön omistama osakeyhtiö.

Haluatko kehittää organisaatiosi toimintaa kanssamme?

Kysy lisätietoja – kerromme mitä voimme tarjota juuri sinulle.

Miikka Vuorinen

Sosped Keskuksen toimintaan liittyvät yhteydenotot ja palvelujen tarjouspyynnöt.

miikka.vuorinen@sosped.fi | 040 164 6411

Tiimi

Aija Siiriäinen | suunnittelija

Yhteiskuntapoliittiikkaa opiskellut Aija on toiminut Sosped Keskuksen arviointitiimissä vahvoin näytöin. Hän on rakentanut arviointityökaluja mm. Keski-Suomen kuntien tarpeisiin sekä mielenterveyskuntoutujille suunnattujen asumispalveluiden taloudellisten vaikutusten todentamiseksi. Aijan vahvuudet ovat monipuolisessa sosiaalityöhön ja hyvinvointiin liittyvien ilmiöiden ymmärtämisessä, laadullisessa tutkimuksessa sekä käyttäjälähtöisyydessä.

aija.siiriainen@sosped.fi

Oskari Kantanen | suunnittelija

Oskarin vahvuudet ovat tilastoissa ja kyvyssä yhdistää eri aineistoja asiakkaan tarpeita palvelevalla tavalla. Kauppatieteiden ja vakuutusalan maailmasta vaikutusten arviointiin sukeltanut Oskari on elementissään muutosta ja sen vaikutuksia todennettaessa.

oskari.kantanen@sosped.fi