Hyppää sisältöön

KOULUTUKSET

Tarjoamme laadukasta koulutusta verkossa ja lähiopetuksena. Koulutuspaletissamme on mukana monivuotisia koulutuksia sekä muutaman tunnin lyhytkoulutuksia. Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet kunkin teeman asiantuntijatiedon ohella myös kohderyhmästä nousevaan kokemustietoon.

Koulutustarjonta

Kouluttajamme ovat eri alojen asiantuntijoita ja näin ollen pystymme tarjoamaan laadukasta koulutusta laajasti eri aihealueista. Tällä hetkellä tarjoamme koulutusta alla olevista teemoista.

Organisaation toiminnan ja vaikutusten arviointi ja kehittäminen
  • Järjestöille suunnattu koulutus
  • Yrityksille suunnattu koulutus
  • Julkishallinnolle suunnattu koulutus
Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Toiminnalliset riippuvuudet

  • ongelmallinen digipelaaminen
  • ongelmallinen sosiaalisen median käyttö
  • ongelmallinen rahapelaaminen

Sosiaalinen toimintakyky

  • inklusiivinen mediatoiminta
  • voimauttava kulttuuritoiminta

Teemme töitä sosiaalipedagogisella työotteella. Koulutusten kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että kaikki koulutuksemme ovat vahvasti vuorovaikutteisia ja käytännönläheisiä. Käsittelemme koulutuksissa asiantuntijatiedon ohella aina myös kokemustietoa. Mahdollisuuksien mukaan yhdistämme koulutukseen myös kokemusasiantuntijapuheenvuoron.

Avoimet koulutukset

Digipelaaminen puheeksi: Tunnistaminen, puheeksiotto ja lyhytneuvonta

Koulutus tarjoaa välineitä ongelmallisen digipelaamisen kohtaamiseen. Järjestämme koulutuksen Teams-etäkoulutuksena sekä huhtikuussa että toukokuussa. Lue lisätietoja tästä ja ilmoittaudu mukaan jompaan kumpaan koulutukseen!

Räätälöidyt tilauskoulutukset

Digipelaaminen puheeksi: Tunnistaminen, puheeksiotto ja lyhytneuvonta
Digipelaaminen puheeksi: Tukea työyhteisöille
Toiminnan arviointi ja kehittäminen

Toteutamme erilaisia koulutuksia, valmennuksia ja työpajoja liittyen organisaation toiminnan kehittämiseen ja toiminnan vaikutusten arvioimiseen. Koulutussisällöt suunnitellaan aina yhdessä tilaajan kanssa ja räätälöidään vastaamaan tilaajan tarpeita. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan minkälainen kokonaisuus palvelee parhaiten juuri sinun organisaatiosi tarpeita.

Katso tästä yhteystietomme

Sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Toteutamme erilaisia sosiaali- ja terveysalan koulutuksia, valmennuksia ja työpajoja. Asiantuntijuutemme keskittyy erityisesti toiminnallisiin riippuvuuksiin, vertaistuen suunnitteluun ja hyödyntämiseen, kokemusastiedon ja -asiantuntijuuden hyödyntämiseen, sekä kulttuurin, median ja taiteen hyödyntämiseen matalan kynnyksen mielenterveystyössä.

Koulutussisällöt suunnitellaan aina yhdessä tilaajan kanssa ja räätälöidään vastaamaan tilaajan tarpeita. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan minkälainen kokonaisuus palvelee parhaiten juuri sinun organisaatiosi tarpeita.

Katso tästä yhteystietomme

Referenssit

Ajoitus ja tauotus oli tosi hyvä, puhujat ihan järkyttävän ammattitaitoisia! Saimme alueellista räätälöintiä. Teams alustana toimii hyvin, huoneiden ja päänäkymän välillä siirtymät onnistuivat erinomaisesti. Menetelmistä sai varovasti soveltaen työkaluja myös muuhun riippuvuusajatteluun.

Asiantuntevaa tietoa, ajankohtaista. Pääsi itse harjoittelemaan sitä mitä käsiteltiin. Syventyi tieto siitä, miten monenlaista digipelaamista onkaan. Avasi uusia näkökulmia. Kiitos tulen suosittelemaan kollegoille!”

Kouluttajien asiantuntijuus, koulutuksen räätälöinti omaa työtä palvelevaksi, yhteistyö, koulutuksen järjestelyt koronatilanteessa loistavasti toteutettu, keskustelut aiheista sekä hyvä henki koulutuksessa.”

”Kattavat materiaalit. Vaikka en työssäni kohtaa itse asiakkaita, valmiuteni neuvoa nuorten aikuisten parissa työskentelviä vahvistuivat merkittävästi. Erittäin asiantuntevat kouluttajat ja loistavaa, että kokemusasiantuntija mukana. Kiitos!”